Matematik

sinus-arealformlen

11. september 2011 af Ultraviolet (Slettet)

Hej

Hvad er sinus-arealforlmen og er det kernestof? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. september 2011 af mathon

i en trekant

                 Areal = (1/2)·b·c·sin(A)  =  (1/2)·a·c·sin(B)  = (1/2)·a·b·sin(C)


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. september 2011 af mathon

svarende til
Folkeskolens

                         Areal = (1/2)·ha·a = (1/2)·hb·b = (1/2)·hc·c


Svar #3
11. september 2011 af Ultraviolet (Slettet)

er det ligegyldigt hvad a,b og c er? man kan bare vælge en side og kalde den en af disse for at gøre det overskueligt, ikke?


Brugbart svar (1)

Svar #4
11. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Man skal vælge en side og den dertil hørende højde.


Skriv et svar til: sinus-arealformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.