Matematik

Stamfunktion

12. september 2011 af Annebanana (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg har en funktion, som er bestemt.. Derefter skal jeg bestemme en forskrift for den stamfunktion F til f, hvis graf har linjen med ligningen ..... som tangent¨¨

 

Nogen ideer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af mathon

 

                            F '(xo) = f(xo)

tangentligning
                            y - yo = f(xo)·(x-xo)


Svar #2
12. september 2011 af Annebanana (Slettet)

Ja, så langt er jeg også selv kommet. Men der skal jo tages forbehold for at dens graf har en linje med ligningen y=3x+1 som tangent..


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2011 af mathon

 

                    hvilken funktion er f(x) ?

                    hvilket punkt (xo,yo)  ?


Skriv et svar til: Stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.