Matematik

HJÆLP

12. september 2011 af sofiemadseeen (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Håber at der er en som kan hjælpe mig med den vedhæftede opgave.

På forhånd tak

Vedhæftet fil: Mat.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af peter lind

a) gør prøve altså sæt løsningen ind i ligningerne og vis at det bliver rigtigt.

b) Hvis u er uafhængig af y reduceres ligningerne til u''(x) = 0, u'(x) = 0 for x = 0 og u(0) = 0


Skriv et svar til: HJÆLP

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.