Kemi

1. orden - hvad betyder det?

12. september 2011 af studieportalenxxx (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen!

Jeg har lidt problemer med at forstå hvordan man finder ud af hvilken orden en reaktion er i og hvad det har af betydning.

Jeg ved det har noget med hastighedskonstanten at gøre, men må indrømme at jeg er lidt forvirret. Håber det er nogen der kan hjælpe, det ville jeg sætte stor pris på :-)

 

Selvfølgelig, tak på forhånd!


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af mathon

1. ordens reaktion

                             v = -d[A]/dt = k·[A]

    hvoraf
                                   [A] = [A]o·e-k·t

 


Skriv et svar til: 1. orden - hvad betyder det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.