Matematik

differencering

12. september 2011 af TeroINød (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, min lommeregner er lige gået død

så hvis jeg skal differencere f(x)=x+2cox  hvad bliver det så?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af Isomorphician

f'(x) = 1 - 2sin(x)


Svar #2
12. september 2011 af TeroINød (Slettet)

#1


f'(x) = 1 - 2sin(x)

tak skal du have ! så var det rigtig super :D


Svar #3
12. september 2011 af TeroINød (Slettet)

#2


#1


f'(x) = 1 - 2sin(x)

tak skal du have ! så var det rigtig super :D

nu hvor du er igang kan du ikke lige solve det med = 0  ,


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. september 2011 af Isomorphician

x = pi/6


Skriv et svar til: differencering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.