Matematik

f'(x) ? hjælp

12. september 2011 af Miapetersen1992 (Slettet)

jeg har en opgave, der lyder:

Evaluate f ' (x) for each of the following functions at the given point:

(a)    f(x) = 3x9  at x = 1 ?


er det så f ' (x) = 27x^8  ?

hvad skal jeg så derefter ? sætte 1 ind på x's plads i f'(x)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Ja, det er korrekt forstået .


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2011 af multi376 (Slettet)

ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, det er korrekt.


Svar #4
12. september 2011 af Miapetersen1992 (Slettet)

tak for de hurtige svar :)


Skriv et svar til: f'(x) ? hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.