Matematik
HJÆLP :)
12. september 2011 af
thuqqish (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
I trekant ABC er vinkel A = 52 Grade, vinkel C er ret og længden af siden AB er 32,9
Jeg skal bestemme længden af siden BC og arealet af trekanten ABC.
Svar #1
12. september 2011 af Studieguruen (Slettet)
Vi har en retvinklet trekant ABC, hvor
|BC| = sin(52º)·32,9
og
AT = 1/2·|BC|·cos(52º)·32,9
Skriv et svar til: HJÆLP :)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
