Matematik

Funktionstilvæksten

13. september 2011 af Jens6554545 (Slettet)

g(x)=3x^2-x

Hvordan sætter man den ind i  f(g)=f(x+h)-f(x)

 

 

Håber nogen vil hjælpe mig på vej :D

Tror det skal gøres således: f(g)=3(x+h)^2-(3x^2-x)

 

 

 


Brugbart svar (2)

Svar #1
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du skal beregne Δg = g(x+h) - g(x) = 3(x+h)2 - (x+h) - (3x2 - x)


Svar #2
13. september 2011 af Jens6554545 (Slettet)

Okay tak bare lige et andet spørgsmål hvad nu hvis funktionen er således g(x)=20-x^3

g(x+h)^3-20 -(20-x^3)

Er det her så rigtigt?


Brugbart svar (2)

Svar #3
13. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så er

g(x+h) - g(x) = 20 -(x+h)3 - (20 - x3)


Svar #4
13. september 2011 af Jens6554545 (Slettet)

Okay mange tak :D


Skriv et svar til: Funktionstilvæksten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.