Matematik

Sandsynlighedsregning.

13. september 2011 af Jeame (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg skal regne fællesmængden ud for nogle givne karakteristika.

P(H)= P(H2∩H3)

 

H2  (indkomst under eller = 200.000):

indtræffer som P(u1)= 0,02 P(u2)=0,27 P(u4)=0,04 P(u5)=0,27 P(u7)=0,06 og P(u8)=0,06

 

H3( bopæl i by)

Indfræffer som P(u1), =0,02 P(u2)=0,27, P(u4)=0,04 og P(u5)=0,27

 

Hvis jeg nu siger at fællesmængden er P(H)=P(u1)+P(u1)=0,04 er det så rigtig? og hvis ikke hvordan kan man så vide/se sig ud af hvilke to udfald man skal pille ud for at få det rigtige tal i facit for fællesmængden?


Skriv et svar til: Sandsynlighedsregning.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.