Matematik
Intergrelregning
Nogen der kan hjælpe med at løse denne integral:
F = "Integraltegnet med phi øverst og 0 nederst" e^2 * sin (2t) * dt
Svar #1
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
Altså
F = 0∫φ e2 sin(2t) dt ?
e2 er blot en konstant. Find en stamfunktion til sin(2t) .
Svar #3
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
#2
Ud fra kendskabet til en stamfunktion til sin(t) .
∫ sin(2t) dt = (1/2) ∫ sin(2t) d(2t) = -(1/2)·cos(2t) + k
Svar #6
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
#4
Benyt, at hvis F(x) er en stamfunktion til f(x), gælder a∫b f(x) dx = F(b) - F(a)
Skriv et svar til: Intergrelregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
