Matematik

Uni mat

14. september 2011 af fissankp (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg har en opgave for til i morgen hvor jeg er helt fortabt ved slet ikke hvordan jeg skal gribe den an. Håber der en nogen som kan hjælpe.

 

Bevis at funktion F(K,L)=A(aK-η + bL-η)-1/η er homogen af graden 1. Express F(K,L)/L
 as a function of k = K/L

 

Den er ret abstragt formoder jeg og har først lige haft min første forlæsning om homogenitet. Håber der er en som kan hjælpe?

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du skal jo så benytte definitionen af homogenitet.


Brugbart svar (1)

Svar #2
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Se http://en.wikipedia.org/wiki/Homogeneous_function

At F(K,L) er homogen af graden 1 betyder, at

F(αK,αL) = α·F(K,L) for alle α ≠ 0, og for alle K, L .


Skriv et svar til: Uni mat

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.