Matematik

Areal trapez

14. september 2011 af Liiiine13 (Slettet)

Hej allesammen har jeg lavet den nedenstående opgave rigtigt

 

find arealet af et trapez (a= 4 cm, b = 9,5 og h = 5,5) jeg får arealet til 104,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af mathon

 

       A = (1/2)·h·(a+b) = (1/2)·(5,5 cm)·((4 cm)+(9,5 cm))


Skriv et svar til: Areal trapez

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.