Matematik

HJÆLP!

14. september 2011 af Amandakjel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Kan nogen hjælpe mig med at beregne disse to små opgaver?

Jeg har virkelig siddet og kigget på opgaven i snart over en time men kan slet ikke løse den :(

Til opgave 2 skal jeg vel bruge integrationsprøven eller substitution, men ved ikke helt hvordan jeg gør det ...

Mvh

Amanda<3


Brugbart svar (1)

Svar #1
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Du bliver nødt til at formulere opgaverne, hvis du vil have hjælp.


Svar #2
14. september 2011 af Amandakjel (Slettet)

hovsa her er opgaven , sorry :)

Vedhæftet fil:matematik hjælp.doc

Brugbart svar (1)

Svar #3
14. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Opg 1.

Tangenten til grafen for funtionen f(x) i punktet (x0 , f(x0)) har ligningen

y = f'(x0) · (x - x0) + f(x0)

Opg. 2 er dårligt formuleret, eftersom den definerer en funktion g(x), hvorefter man skal vise noget om ∫ f(x) dx .

Men, hvis man skal vise, at ∫ g(x) dx = 2·ln(9 + 4x2) + k , er det simpleste at vise, at

[2·ln(9 + 4x2) + k]' = g(x) ,

idet G(x) = ∫ g(x) dx ⇒ G'(x) = g(x) .

 


Svar #4
14. september 2011 af Amandakjel (Slettet)

hmmmm okay jeg kan godt løse opgave 2 nu tak :D

men er stadig i tvivl med opgave 1 :(


Skriv et svar til: HJÆLP!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.