Kemi

Koncentration

14. september 2011 af uiouio (Slettet)

Angiv størrelsen af chloridionkoncentrationen i:
0,10M natriumchloridopløsning, NaCl


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. september 2011 af mathon

 

         ...gå lige en lille tur i værelset
og
            kig dernæst på opgaven igen   :-)


Svar #2
14. september 2011 af uiouio (Slettet)

Jeg tror jeg trænger til en pause meget snart :)

men c = n/M 0,10 * 58,44


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2011 af Korkproppen (Slettet)

Er det ikke bare 0,10 M? Jeg laver selv de opgaver.


Svar #4
14. september 2011 af uiouio (Slettet)

jeg vil mene, at det kun er koncentrationen for chloridionen hmm.. ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2011 af mathon

                NaCl er let opløseligt og derfor helt dissocieret i vand

                         [Na+] = [Cl-] = cformel(NaCl) = 0,10 M


Svar #6
14. september 2011 af uiouio (Slettet)

hvad med du med cformel(NaCl)


Brugbart svar (0)

Svar #7
14. september 2011 af placebo321 (Slettet)

Det angiver den formelle koncentration af NaCl. Hvis du kigger på NaCl's opløselighedsprodukt, vil du se, at det er meget letopløseligt.


Skriv et svar til: Koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.