Matematik

differentialkvotienten

15. september 2011 af tonedøv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Nogle der kan hjælp med:
 

Udregn differentialkvotienten f´(4) i følgende tilfælde.

f(x)=7 

f(x)=3x+1

f(x)=1/2 (x^2+6x)

 

mellemregninger for hver enkelt ville være rigtig fedt!

 

Tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2011 af Studieguruen (Slettet)

Benyt, at (k·xn)' = k·n·xn-1 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2011 af AskTheAfghan

Eks.   f(x) = 1    =  1·x0         f '(x) = 0·1·x0-1 ⇒ 0

                              k·xn                    n·k·xn-1


Skriv et svar til: differentialkvotienten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.