Matematik

Bevis

15. september 2011 af tonedøv (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal bevise:

for funktionen f(x)=ax+b er differentialkvotienten f'(x0)=a

 

Nogle der kan hjælpe mig med en grundigt bevis?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2011 af AskTheAfghan

Det står sikkert i din mat bog.

   Benyt tretrinsreglen:

      1) Beregning af funktionstilvæksten Δy = f(x0 + h) - f(x0).

      2) Beregning af differenskvotienten Δy/h.

      3) Undersøgelse om Δy/h har en grænseværdi, når h → 0.


Skriv et svar til: Bevis

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.