Matematik

Definitionsmængde

15. september 2011 af sofiehansen94 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe mig med denne funktion: f(x)=x^2-4x+3/x+2

med udregninger. 

På forhånd mange tak.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2011 af Isomorphician

Hint: Hvad må en nævner ikke være lig med?


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Definitionsmængden er mængden af de x, for hvilke f(x) kan defineres.

Hvis funktionen er f(x) = (x2 -4x +3) / (x+2) , skal man dividere med (x+2), og man skal her huske, at man ikke kan dividere med 0.


Svar #3
15. september 2011 af sofiehansen94 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Så du skal altså løse den nemme ligning x+2=0.

Kan du nu se, hvordan du kommer der fra og til definitionsmængden for f(x)?


Skriv et svar til: Definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.