Matematik

Bestem y2 ud fra informationerne

17. september 2011 af siid002 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle!

Jeg har fået en opgave som lyder på:

Lad der være givet to punkter med koordinaterne (3,1) og (5,y2)

Bestem y2 således, at afstanden d mellem de to punkter er √8

Jeg kan sagtes regne afstanden mellem to punkter men når man skal "den modsatte vej" skaber det problemer..

Nogle ideer ? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2011 af mathon

 

                          (x2 - x1)2 - (y2 - y1)2 = dist2

                          (5-3)2 - (y2 -1)2 = 8

                           (y2 -1)2 = 22

                           y2 -1 = ±2

                           y2 = 1 ± 2


Svar #2
17. september 2011 af siid002 (Slettet)

Hey manthon! Mange tak for det

Jeg lavede et oplæg om en opgave som lød på at c=41 og ab=49 hvor du kom med det rigtige svar..

Jeg har skrevet et spørgsmål om din udregning af d inde under det oplæg som jeg ved du kan svare på

Ville blive meget glad hvis du lige ville tage 1 minut eller 2 og lige kigge på det :) 


Skriv et svar til: Bestem y2 ud fra informationerne

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.