Matematik
hjæææææææælp
kan i hjælpe mig med at løse denne ligning.............
beregn centrifuglaccelerationer følgende formel , hvorved enheden bliver g.
a=(n2 * r * 0,00111)g
r=radius i m
hvor n = antal omdrejninge / minut (rpm)
I en analyseforskrift er angivet , at prøven skal centrifugeres ved 100 g . Hvilket omdrejningstal (rpm)
skal centrifugen køer med , når r=8 cm?
Svar #1
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)
Se din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1071038
Skriv et svar til: hjæææææææælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
