Fysik

omregn kWh til Joule

19. september 2011 af Sinimini (Slettet) - Niveau: C-niveau

hej

Jeg tænker.... når man regner fra kWh til Joule, er det så vigtigt at få enheden j/kWh med?

Eksempel: 0,09kWh * 3600000j/kWh     = 324000J/kWh


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Enheden kWh forkortes ud, så det bliver J (stort "J") på højre side, ikke J/kWh.

1kWh = 1·103Wh = 1·103W·3600s = 3,6·106J


Svar #2
19. september 2011 af Sinimini (Slettet)

okay, så jeg skal skrive:

0,09kWh * 3600000j/kWh     = 324000J

?


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja; men det skal være et stort "J", også i mellemregningerne. Og det er mere overskueligt at benytte 10-potenser.


Svar #4
19. september 2011 af Sinimini (Slettet)

okay, tusind tak;)


Skriv et svar til: omregn kWh til Joule

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.