Matematik

Algebra

20. september 2011 af Caroline97 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej

Jeg har en opgave, hvor der står, at man skal sætte den størst mulige faktor uden for parentes. Det kan både være tal og bogstaver. 

Men jeg forstår det ikke rigtig, så er der nogen der kan hjælpe mig de her opgaver?;)

 

4a+22b

6d-15c

3b-12bd

 

På forhånd tak for hjælpen:)


Brugbart svar (2)

Svar #1
20. september 2011 af Euroman28

4a+22b = 4(a+(11/2)b)

6d-15c  = 3(2d - 5c)

3b-12bd = 3b(1 - 4d)

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #2
20. september 2011 af Caroline97 (Slettet)

mange tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #3
20. september 2011 af Moderatoren

Caroline, har du forstået det nu?


Svar #4
20. september 2011 af Caroline97 (Slettet)

Ja, det er ret sikker på:)


Brugbart svar (1)

Svar #5
20. september 2011 af Moderatoren

Super:)


Skriv et svar til: Algebra

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.