Matematik
omdrejningslegemer
trekant ABC er givet i et trekant med vinkelspidser A(1,1), B(1,4) og C(4,3)
jeg skal så bestemme overfladen og rumfanget af det legeme, der fremkommer når man drejer trekanten 360 grader om y aksen.
hjææælp!
tak på forehånd
Svar #2
20. september 2011 af AskTheAfghan
Benyt denne formel;
Vy = π·a∫b x2 dy = π·a∫b x2 (dy/dx) dx
Svar #3
20. september 2011 af karee85 (Slettet)
Vy som volumen eller hvad?
hvad er a, b og dy og dx i formlen?
Svar #4
20. september 2011 af AskTheAfghan
Vy = Omdrejningsvolumen rundt om y-asken. [a;b] = Intervallet på x-aksen. Hvorfor ved du ikke hvad resten er, i formlen?
Svar #5
20. september 2011 af karee85 (Slettet)
vi har hverken haft om det her emne eller brugt den her formel.
Skriv et svar til: omdrejningslegemer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
