Matematik

Kvadratrod

21. september 2011 af cathi (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvorfor giver √(-9)/(-4) 3/2? (Det står på lommeregneren) Men det jeg ved at 32 og 22 giver 9 og 4 ikke -9 og -4

Håber at nogen kan forkare mig.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af AskTheAfghan

√(-9/-4) = √(9/4) = √(9)/√(4) = 3/2


Svar #2
21. september 2011 af cathi (Slettet)

Men hvorfor bliver √(-9/-4) til √(9/4)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2011 af AskTheAfghan

For -/- = +


Svar #4
21. september 2011 af cathi (Slettet)

Okay hvis det er √-49 giver det så 7?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2011 af AskTheAfghan

Nej. √x gælder kun, når 0 ≤ x


Svar #6
21. september 2011 af cathi (Slettet)

Okay Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Kvadratrod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.