Matematik

Mate..

21. september 2011 af Tobias2011 (Slettet)

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hi Mate.

1. Benyt, at kvadratet på et tal altid er 0 eller positivt.

2. Benyt, at de 2 L svarer til forskellen mellem de to brøker.

3. Benyt, at en kanin og en due hver har 1 hoved, og at en kanin har 4 ben, mens en due har 2 ben.


Svar #2
21. september 2011 af Tobias2011 (Slettet)

Hvordan !!


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2011 af Chrystine (Slettet)

Hvad har du selv prøvet??

Det er jo ikke meningen, at vi løser dine opgaver for dig; men at hjælpe vil vi gerne.

Prøv at lade opgave 1 ligge og start med opgave 2, som jeg vil mene er noget nemmere at overskue.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Hvordan? Går det på alle tre opgaver?

1. Benyt, at der for alle tal x,y gælder (x+y)2 ≥ 0

2. 2L = x((1/4) - (1/6))

3.     K + D = 19
     4K + 2D = 52


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2011 af mette48 (Slettet)

sæt fuld tank til x

1/6 x + 2 = 1/4 x

x kaniner med 4 ben og 1 hoved

19-x duer med 2 ben hver giver ialt 52 ben


Skriv et svar til: Mate..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.