Matematik
Isolering
28. august 2003 af
SP anonym (Slettet)
Nogen der kan vise mig hvordan man isolere z1 i følgende ligning:
a=(m(z1+z2))/(2)
Jeg ønsker at have svar hurtigst muligt.
På forhånd tak.
a=(m(z1+z2))/(2)
Jeg ønsker at have svar hurtigst muligt.
På forhånd tak.
Svar #1
28. august 2003 af Jean
start med at gange begge sider med 2, divider bagefter begge sider med m og træk endelig z2 fra på begge sider.
Svar #2
28. august 2003 af SP anonym (Slettet)
Bliver resultatet så?
z1=(2a-z2)/(m)
Eller er jeg stadig gal på den?
z1=(2a-z2)/(m)
Eller er jeg stadig gal på den?
Svar #5
28. august 2003 af Vegeta (Slettet)
Du skal jo huske at det bliver 2a=mz1+mz2 når du ganger parantesen ud.
Så minuser du med mz2 på begge sider så du får 2a-mz2=mz1
Så skal du dividere med m så du får følgende:
(2a-mz2)/(m)=z1
Ret mig hvis jeg tager fejl
Så minuser du med mz2 på begge sider så du får 2a-mz2=mz1
Så skal du dividere med m så du får følgende:
(2a-mz2)/(m)=z1
Ret mig hvis jeg tager fejl
Skriv et svar til: Isolering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
