Matematik

Vektorregning

24. september 2011 af mig-camilla (Slettet)

I et koordinatsystem er der givet to punkter A(4,2) og B(6,1)

 

Vektor v = (v_1, v_2) med længden vektor v = KVROD(5) oplys det, at den danner en en vinkel på 60 grader med vektor AB.

En der kan hjælpe med hvordan jeg skal lave opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2011 af peter lind

Find retningsvinklen for vektor AB og brug dernæst dette til at finde retningsvinklen u for v. Der gælder så

v = |v|( cos(u), sin(u))


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2011 af mette48 (Slettet)

Hjælpe med hvad?


Skriv et svar til: Vektorregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.