Matematik

stining

24. september 2011 af alyas (Slettet)

jeg sidder nu med en opgave som siger...

på en fabrik er der nu ansat 48 mdarbejdere det er stining på 20%

hvor mange var der tidligere ansat på fabrikken ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. september 2011 af SuneChr

Før var der x medarbejdere. Nu er der  x + 0,2x  = 48   ⇔  1,2x = 48  ⇔   x  =  ............   


Svar #2
24. september 2011 af alyas (Slettet)

hmm ok tak


Skriv et svar til: stining

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.