Matematik

Bestem BC og trekantens ukendte vinkler

25. september 2011 af Ali1993

Hej, jeg er i gang med en mat aflevering ,men der er et spørgsmål som jeg har svært ved.
 

Opgaven lyder: I en trekant ABC er A = 29  AB = 7 og AC = 10
Bestem BC og trekantens ukendet vinkler.

Det vil være fantastisk vis der fandtes en hjælpende hånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af mathon

cosrelationen

                               a2 = b2 + c2 - 2bc·cos(A)
og
                               cos(B) = (a2 + c2 - b2) / (2ac)


Svar #2
25. september 2011 af Ali1993

tusind tak :)

 


Skriv et svar til: Bestem BC og trekantens ukendte vinkler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.