Matematik

Hvordan finder jeg |BC| ?

25. september 2011 af thawonder (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle i kloge mennesker.

 

Jeg sidder lige her med en opgave, som jeg er lidt i tvivl om.

Jeg skal finde siden |BC|

Jeg har oplysningerne:

vinkel A=53,8 grader

|AB|=5,5

Arealet af ABC=24,4

 

Så har jeg selv fundet frem til siden |AC|=10,995

Men nu ved jeg ikke, hvordan jeg skal finde den sidste side?!

 

Please hjælp mig :)

På forhånd tak!


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du har fundet |AC|, kan |BC| findes ved brug af en cosinusrelation, idet man så kender vinkel A og de to hosliggende sider b og c .


Svar #2
25. september 2011 af thawonder (Slettet)

Tusind tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hvordan finder jeg |BC| ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.