Matematik

Skibets Gennemsnitsfart

26. september 2011 af Sektion12 (Slettet)

Skibbet sejler normalt med en gennemsnitsfart på 20 knob 

En knob=1,852

Hvad er den normale gennemsnitsfart for skibet ? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. september 2011 af placebo321 (Slettet)

#1

Benyt den omregningsfaktor, du selv har skrevet, hvorved følgende fås

<v> = 20 knob * 1,852 km/(t*knob) = 37,04 km/t


Svar #2
26. september 2011 af Sektion12 (Slettet)

Hvad mener du med den sidste del (t*knob) 

 


Svar #3
26. september 2011 af Sektion12 (Slettet)

Ligemeget opgaven er forstået :) 


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2011 af placebo321 (Slettet)

omregningsfaktoren er

1,852 km/t/knob = km/(t*knob)


Skriv et svar til: Skibets Gennemsnitsfart

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.