Matematik

Hjæællp sidder med lorten s:

26. september 2011 af elgon (Slettet) - Niveau: C-niveau

ligning 1  x+2/5=x/((3/2) )

ligning 2  (x+1)/2=x/3+1

 

- hat sat med dem en time nu og kan simpelthen ikke komme igang, er der ikke nok en der vil hjælpe mig?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2011 af mette48 (Slettet)

x+2/5=x/((3/2) ) 

x+2/5=x*2/3                 gang alle led med 15 og forkort brøkerne

(x+1)/2=x/3+1             gang alle led med 6 og forkort brøkerne


Skriv et svar til: Hjæællp sidder med lorten s:

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.