Matematik

Mindsteværdien

27. september 2011 af Nicklassp (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har en funkton der ser således ud:

f(x)=(1120+x(1100+0,5x))/x  afgrænsningen er : x..]0;inf[. inf= uendelig

Håber i kan hjælpe mig, jeg skal bevise den har en mindsteværdi:) takker


Brugbart svar (1)

Svar #1
27. september 2011 af peter lind

Find f'(x)

Løs ligningen f'(x) = 0

Vis at f'(x) varierer - 0 + i et af nulpunkterne


Svar #2
29. september 2011 af Nicklassp (Slettet)

Tak :)


Svar #3
29. september 2011 af Nicklassp (Slettet)

Kan du udspicificere det?


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2011 af peter lind

Hvad mangler du ?


Skriv et svar til: Mindsteværdien

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.