Matematik

Solve på TI-89

28. september 2011 af thenyouretoastmate (Slettet)

Jeg kan ikke huske, hvordan man solver en ligning på TI-89 :(

 

Den siger too few arguments lige meget, hvad jeg siger til den. 

Hvis jeg trykker: solve(2x=2,x) siger den too few arguments. Jeg har også prøvet at lave et mellemrum: 

solve(2x=2, x) men det virker heller ikke :( Er der nogen, der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2011 af PeterValberg

solve(2x=2,x) virker på min TI 89'er

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Solve på TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.