Matematik

Find f`(x)??

28. september 2011 af ???gæt (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan forklare hvordan man finder f`(x)

Har fået denne opgave F(x)=x^3+3x^2-4

Håber i kan hjælpe:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Du skal bruge differentialregning.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2011 af mette48 (Slettet)

f(x)=axn     f'(x)=a*nx(n-1)


Svar #3
28. september 2011 af ???gæt (Slettet)

?


Svar #4
28. september 2011 af ???gæt (Slettet)

Nogen som kan sige hvad jeg gør forkert her

F(x)=x^3+3x^2-4

F`(x)=3x^2+3*2*x-4= 3x^2+6x-4


Brugbart svar (1)

Svar #5
28. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

Du glemmer at fjerne 4-tallet, 

f(x) = k       f '(x) = 0


Svar #6
28. september 2011 af ???gæt (Slettet)

Så den hedder bare 3x^2+6x?


Brugbart svar (1)

Svar #7
28. september 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

yep


Svar #8
28. september 2011 af ???gæt (Slettet)

Takker;)


Skriv et svar til: Find f`(x)??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.