Matematik

Find f`(x)??

28. september 2011 af ???gæt (Slettet)

Nogen som kan sige hvad jeg gør forkert her

F(x)=x^3+3x^2-4

F`(x)=3x^2+3*2*x-4= 3x^2+6x-4

Nogen som kan sige om det er rigtig eller forkert:)


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det er ikke korrekt. Du har ikke differentieret konstanten -4 korrekt.


Svar #2
28. september 2011 af ???gæt (Slettet)

Hvad har jeg gjort forkert?


Brugbart svar (1)

Svar #3
28. september 2011 af Fourier (Slettet)

#2 Når man differentierer en konstant, får man 0. 


Skriv et svar til: Find f`(x)??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.