Matematik

ASYMPTOTER

29. september 2011 af Xman1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa.

 

Jeg har funktionen:

 

 f(x)  =  1120 + x * ( 1100 + 0,5x)  /  x

 

Jeg skal finde asymptoter til funktionen og angive ligningerne for dem.

 

Nogen der kan hjælpe mig ????? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af mette48 (Slettet)

f(x)  =  1120 + x * ( 1100 + 0,5x)  /  x           forkorter med x

f(x)=2220+0,5x    hvilket er en ret linie


Svar #2
29. september 2011 af Xman1 (Slettet)

Kan du ikke forklare lidt bedre ??


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2011 af mette48 (Slettet)

Nej jeg kan ikke forklare hvorfor du søger efter asymptoter til funktionen, når den funktion du har skrevet er en ret linie.


Skriv et svar til: ASYMPTOTER

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.