Matematik

Definitionsmængde

29. september 2011 af Krabbee (Slettet) - Niveau: B-niveau

Godaften :)

Jeg skal bare lige hurtigt høre om dette kan passe:

f(x)=1/2 x^2-4x-2
Dm(f)=]-∞;∞[


 

g(x)=2x3+5x2-4x3
Dm(g)=]-∞;∞[

 

 

 

h(x)=10*1,08x

Dm(h)=]-∞;∞[

 

- Eller er de forkerte? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

Den for f(x) er ikke korrekt, hvis du mener f(x) = (1/2)x2 - 4·x-2 . Husk på, hvad x-2 betyder.


Svar #2
29. september 2011 af Krabbee (Slettet)

Funktionen hedder f(x)=(1/2)x2-4x-2

 


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. september 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Så er din Dm(f) korrekt.


Svar #4
29. september 2011 af Krabbee (Slettet)

Det lyder godt :)


Skriv et svar til: Definitionsmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.