Matematik

Differentialligning

29. september 2011 af Vitoloco (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg har fået følgende opgave for:

løs diff.ligningen (1 + x^2)yy' = x(1 + y2) med begyndelsesbetingelsen y(3) = 1, y(3) = 3 og y(3) = -7.

og jeg ved ikke hvordan jeg gør, er der nogle der kan hjælpe?


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. september 2011 af IsaacN (Slettet)

Se her


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. september 2011 af IsaacN (Slettet)

Hvis der er noget du ikke forstår, så skriv det i tråden linket fører til, så har vi alt om den opgave samlet i ét sted.


Svar #3
29. september 2011 af Vitoloco (Slettet)

Super! Tak skal du have :)


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.