Matematik

Ligning med integral. Haster desværre!

02. oktober 2011 af Walsh (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey SP
 

Jeg har denne forholdsvis lette opgave, der er delt i 2 dele. Anden del har jeg selv lavet. Mens jeg ikke kan finde ud af første del >

Find overfladeareal ved formlen : (Med a,b menes interval)
A= ∫ (a,b) 2πf(x) √1+f´(x)2 dx.   for f(x)=lnx   deraf f'(x)= 1/x i intervallet  (1,e)

Når jeg sætter det ind i formlen når jeg ik længere end: A=2π∫(1,e) |1/x|*√x2+1*ln(x) dx. 

Nogen der kan hælpe?

Evt. vise hvordan den løses

Mvh Holger


Skriv et svar til: Ligning med integral. Haster desværre!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.