Matematik

ligning

02. oktober 2011 af Ukenddt (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan regner man denne?

x = 3 + 70/x


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

x≠0

gang med x i alle led og forkort brøken

så har du en almindelig andengradsligning


Svar #2
02. oktober 2011 af Ukenddt (Slettet)

Hvad mener du helt præcist?

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

gang med x i alle led

forkort brøken

hvilken del forstår du ikke?


Svar #4
02. oktober 2011 af Ukenddt (Slettet)

hedder den så..

x2 = 3x + 70/x2 ???


Brugbart svar (0)

Svar #5
02. oktober 2011 af mette48 (Slettet)

x = 3 + 70/x

x2 = 3x + 70x/x

x2 = 3x + 70


Svar #6
03. oktober 2011 af Ukenddt (Slettet)

mange tak


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.