Matematik

stamfunktion

06. oktober 2011 af mark1015 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Halløjsa

Er der nogle som ved hvordan jeg bestemmer stamfunktionen til funktionen f(x)=e^x*sin(x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt partiel integration 2 gange.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

Taler du om funktionen

f(x) = ex·sin(x) , eller

f(x) = ex·sin(x) ?


Svar #3
06. oktober 2011 af mark1015 (Slettet)

f(x) = ex ·sin(x)


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#3

Så benyt #1.


Svar #5
06. oktober 2011 af mark1015 (Slettet)

hvad mener du


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Jeg mener: benyt partiel integration 2 gange, som skrevet i #1.


Skriv et svar til: stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.