Fysik

varmefylde, hjæælp

07. oktober 2011 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opg nr 3.  En dyppekoger med effekt  400W =  0.400 kW  er tændt i 3 min .
                 Hvor meget energi afsættes på de 3 min.
                 Energien bruges til at opvarme 1,5 kg vand – Hvor meget stiger temperaturen?
                 Hvor lang tid tager det at opvarme 1,5 kg vand fra 18 grader til kogepunktet (100 oC)


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: Har du selv et forslag?


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2011 af Chrystine (Slettet)

Du kan evt. starte med at slå sammenhængen mellem enheden Joule J og enheden Watt W op.


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Benyt dit kendskab til formlerne

P = ΔE / Δt , og

ΔE = m·c·ΔT .


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2011 af mathon

du fik ellers svar
            i
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1082244


Skriv et svar til: varmefylde, hjæælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.