Kemi

Grænseværdi/ppm

02. juni 2005 af Katrine1912 (Slettet)
Hej...
Sidder og læser til kemi eksamen...
Had er grænseværdi mmålt i ppm???????
Og hvad står ppm for?
Det er i forbindelse med chlorholdige opløsningsmidler...

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. juni 2005 af Katty (Slettet)

ppm = parts per million

c(masse,ppm)(A) = (m(A)/m)*10^6 ppm

Man udregner altså, hvor meget A udgør af den samlede masse og ganger med 10^6 ppm, for at få enheden ppm.

Ligeledes med voluminet:

c(volumen,ppm)(A) = (V(A)/V)*10^6 ppm

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. juni 2005 af frodo (Slettet)

ppm betyder kort og godt milliontedele, ligesom procent betyder hundredenedele, og promille tusindedele..

Svar #3
02. juni 2005 af Katrine1912 (Slettet)

okay...... Men hvad er grænseværdien så helt præcist??????
Forstår ikke helt det du skriver...

Brugbart svar (0)

Svar #4
02. juni 2005 af Katty (Slettet)

Det er den højeste koncentration af et givet stof, som må være i et bestemt rumfang,

Svar #5
02. juni 2005 af Katrine1912 (Slettet)

okay....
Tak...


Skriv et svar til: Grænseværdi/ppm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.