Matematik

parameterfremstillingen

09. oktober 2011 af fokmedosnu (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Formuler dit spørgsmål her.


Svar #2
09. oktober 2011 af fokmedosnu (Slettet)

her :


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Og hvad har du selv gjort her? Man finder en ligning ved at eliminere parameteren t.


Svar #4
09. oktober 2011 af fokmedosnu (Slettet)

ved bare ikke helt hvilken formel man skal bruge for at finde ligningen for l


Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2011 af mathon

a)

                        l:               x = 3- t
                                         y = 2+t                             ligningerne adderes

                                         x + y = 5

                                         y = -x + 5

b)

                        m:           y - 1 = 1(x-1)                    da hældningskoefficienternes produkt skal være lig med -1

                                       y = x

                                        


Skriv et svar til: parameterfremstillingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.