Matematik

parameterfremstillingen

09. oktober 2011 af turok (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe med lidt parameterfremstillingen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2011 af WHiP (Slettet)

Der er problemer med filen.


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. oktober 2011 af mathon

skæring kræver

                     (x-1)2 + (y-2)2 - 100 = 0      

og     
                     x = 3-t
                     y = 2+t

hvoraf
                     (3-t-1)2 + (2+t-2)2 - 100 = 0     

                     2t2 - 4t -96 = 0

                     t2 - 2t - 48 = 0 .....                    

 


Skriv et svar til: parameterfremstillingen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.