Dansk

3 små sætninger med sætningsanalyse

10. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Ingen kan lide at få skæld ud (ingen=subjekt)  (kan lide=udsagnsled) (at få skæld ud=genstandsled)

Hun rækker hånden frem (hun=subjekt) rækker=verballed (hånden=genstandsled) frem=adverbium

Hvor er du (hvor=adverbium) (du=subjekt) (er=verballde)

 

Er det korrekt?

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Det hedder skældud i eet ord, når det bruges som substantiv.


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2011 af Stygotius (Slettet)

Helt rigtigt, ...........bortset fra at det hedder "skældud "


Svar #3
10. oktober 2011 af 123434 (Slettet)

Tak for hjælpen.Begge to.

Fortsæt god aften.


Skriv et svar til: 3 små sætninger med sætningsanalyse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.