Matematik

2x+4=4x ?

10. oktober 2011 af nunu09 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp 2x+4=4x ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2011 af lunkente (Slettet)

Isolér x

4=4x-2x

4=2x

x=4/2

x=2


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. oktober 2011 af Benjamin O (Slettet)

isoler:

Du flyyer 2x på den anden side af lighedstegnet således at 4 står alene

4=4x-2x

4= 2x

så dividerer du med 2 og får: 2


Skriv et svar til: 2x+4=4x ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.