Matematik

y'' hjælp!

10. oktober 2011 af lunkente (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg ved ikke hvordan man kommer videre!! Jeg skal finde løsningen gennem linjeelementet

y'' = y (x0,y0;a) = (0,1;3)

Jeg har fundet den fuldstændige løsning

y= c1·ex + c2·e-x

Hvad gør jeg så bagefter?

Hvis jeg indsætter x0 og y0 får jeg 1 = c1 + c2

Jeg ved at f'(0)=3 men hvordan bruger jeg det?

Tak for hjælpen på forhånd :D


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. oktober 2011 af peter lind

Du finder den afledede af dien generelle løsning og sætter dine data ind. Det giver en anden ligning til bestemmelse af c1 og c2


Skriv et svar til: y'' hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.