Fysik

Isens smeltevarme

13. oktober 2011 af sofieepigen (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opg nr 6. Til bestemmelse af isens smeltevarme laves et forsøg  med et flamingobæger :
                Følgende størrelser måles :  m(skål) = 0.010 kg  , m(skål+vand) = 0.240 kg
                m(skål+vand+is) = 0.320 kg  , T(start) = 38.0 grad  og  T(slut) =  11,0  grad.
               Beregn modtaget og afgivet varme .
               Find isens smeltevarme.


Brugbart svar (1)

Svar #1
13. oktober 2011 af Andersen11 (Slettet)

Opstil ligningen for afgivet og modtaget varme.


Skriv et svar til: Isens smeltevarme

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.