Matematik

Differentialling

13. oktober 2011 af Px (Slettet)

bestem den funktion f(x), der er en løsning til differentiallinginen 

 

f ' (x) = 3/x,  x>0, 


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. oktober 2011 af SuneChr

f(x)  =  ∫ 3/x dx  =   3·∫ 1/x dx       =     ...............................      x > 0


Skriv et svar til: Differentialling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.